Sjømat, sjøkreps, krabbe, reker, gambas, fugl, småvilt, kylling, fisk- også stekt fisk som ørret, torsk – passer også utmerket uten mat.
En unik hvitvin fra Ca’Botta, laget på Appassimento metoden, basert på 100% tørkede druer.
198,- kr
0,75 l, 13,4%
Om leverandørenTenute Ca'Botta - en italiensk innovativ vingård som spesialiserer seg på å lage tørre viner av tørkede druer i Valpolicella-området
RåstoffGarganega 50%, Riesling 50%
SmaksbeskrivelseGrønngul. Frukt og hvite blomster. Aprikoser og pærer.
AppellasjonIGT
JordsmonnKalkholdig
VinmarkDruene dyrkes 380 - 520 meter over havet i solrike, sørvestlige skråninger i Amarone della Valpolicella.
VinifikasjonDruene håndplukkes. Alle druene er tørket i 30 dager i frisk, ventilert fjellluft.. Spontanfermentering i ståltank.
Lagring6 md. flaskemodning.
LagringspotensialeDrikkeklar nå, men kan også lagres, 7-8 år fra årgangen
Sukker/Syre6,0 g/l sukker / 6,6 g/l syre
Passer tilFisk, skalldyr, aperitiff
Serveringstemperatur6–8 grader
Tlf.: 922 67 981Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Lillevannsskogen 61 0788 OSLO
Få vintips fra oss på e-post!
Vi kommer ikke til å spamme ned innboksen din, vi sender maks et nyhetsbrev pr. mnd.
Webutvikling av 9co Webdesign.