Sjømat, sjøkreps, krabbe, reker, gambas, fugl, småvilt, kylling, fisk- også stekt fisk som ørret, torsk – passer også utmerket uten mat
En unik Riesling fra Ca’Botta, basert på Appassimento metoden, hvor100% av druene er tørket.
229,- kr
0,75 l, 13,5%
Om leverandørenTenute Ca'Botta - en italiensk innovativ vingård som spesialiserer seg på å lage tørre viner av tørkede druer i Valpolicella-området
RåstoffRiesling 100%
SmaksbeskrivelseStrågul, grønnskjær. Tropisk frukt, aprikos, fersken og blomster. Frisk og fruktig med hint av mineraler i avslutningen.
AppellasjonDOC
JordsmonnKalkholdig
VinmarkDruene dyrkes 380 - 520 meter over havet i solrike, sørvestlige skråninger i Amarone della Valpolicella.
VinifikasjonDruene håndplukkes. Alle druene er tørket i 30 dager i frisk, ventilert fjellluft.. Spontanfermentering i ståltank.
Lagring6 md. flaskemodning.
LagringspotensialeDrikkeklar nå, men kan også lagres, 7-8 år fra årgangen
Sukker/Syre7,0 g/l sukker / 7,3 g/l syre
Passer tilFisk, skalldyr, aperitiff
Serveringstemperatur6–8 grader
Tlf.: 922 67 981Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Lillevannsskogen 61 0788 OSLO
Få vintips fra oss på e-post!
Vi kommer ikke til å spamme ned innboksen din, vi sender maks et nyhetsbrev pr. mnd.
Webutvikling av 9co Webdesign.