Ca'Botta Tenuta Cajo Amarone della Valpolicella 2016
Kokkens anbefalning

Kokkens anbefalning

Lammestek, lammesadel, fårikål, hjortefilet, elggryte, biff, Thai biffsalat, småvilt, helstekt andebryst, crispy duck, ost – passer også utmerket uten mat.

Ca'Botta Merlot 2019

Valpolicella, Veneto, Italia

En unik Merlot fra Ca’Botta, basert på tørkede druer – Appassimento.

175,- kr

0,75 l, 13%

Om leverandøren
Tenute Ca'Botta - en italiensk innovativ vingård som spesialiserer seg på å lage tørre viner av tørkede druer i Valpolicella-området

Råstoff
Merlot 100%

Smaksbeskrivelse
Dyp rubinrød. Hint av kirsebær og sjokolade. Balansert med god fylde og lang.

Appellasjon
IGT

Jordsmonn
Kalkholdig

Vinmark
Druene dyrkes 380 - 520 meter over havet i solrike, sørvestlige skråninger i Amarone della Valpolicella.

Vinifikasjon
Druene håndplukkes. Alle druene er tørket i 30 dager i frisk, ventilert fjellluft.. Spontanfermentering i ståltank.

Lagring
12 md. flaskemodning.

Lagringspotensiale
Drikkeklar nå, men kan også lagres, 4-5 år fra årgangen

Sukker/Syre
5,5 g/l sukker / 5,4 g/l syre

Passer til
Storfe, Småvilt, Lam og Sau, Ost

Serveringstemperatur
16 til 18 grader

Varetype:
Rødvin
Varenummer:
12104601
Skanlog nummer:
9066553
Veil. pris HoReCa:
143,- kr
EPD nummer:
Produktutvalg:
Bestillingsutvalget
Sertifisering:
Konvensjonell

Tlf.: 922 67 981
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lillevannsskogen 61
0788 OSLO

Få vintips fra oss på e-post!

Vi kommer ikke til å spamme ned innboksen din, vi sender maks et nyhetsbrev pr. mnd.

© Divinus AS. Alle rettigheter reservert.