Sjømat, sjøkreps, krabbe, reker, gambas, sushi, sashimi, fugl, småvilt, kylling, fisk- også stekt fisk som ørret, torsk. Passer også utmerket uten mat, som aperitiff.
David Fagot Pouilly-Fuissé 2019
Pouilly-Fuissé, Burgund, Frankrike
En førteklasses Pouilly-Fuissé, helt uten påvirkninger. David Fagot har ønsket å lage en Pouilly-Fuissé uten å benytte eikefat
Om leverandøren David Fagot, en ung vinmaker bosatt i Fuissé som produserer flotte og elegante hvitviner fra 8 hektar som han eier, spredt over kommunene Solutré-Pouilly og Prissé hvor David Fagot produserer appellasjonene Pouilly Fuissé, Saint Véran og Mâcon Villages.
Råstoff Chardonnay 100%
Smaksbeskrivelse Lys gyllen. Frisk aroma av gyllen frukt, sitrus og hvite blomster. Saftig med syrlig tropefrukt og hint av urter i avslutning.
Appellasjon AOP
Jordsmonn Kalk og leire
Vinmark Solutré-Pouilly og Prissé hvor David Fagot produserer appellasjonene Pouilly Fuissé, Saint Véran og Mâcon Villages.